2013. december 24.

Hamarosan...

Sziasztok!
Hoztam nektek egy kis karácsonyi ajándékot. Ma elkészítettem az Akik vagyunk intro videóját a történethez, és szeretném megmutatni nektek. Remélem, örömmel fogadjátok! :3 Nagyon érdekelne a véleményetek, szóval kérlek, írjátok meg, hogy tetszik. :)
Nem tudom beágyazni, ezért csak a linket teszem ki, bocsi.


INTRO VIDEO

A folytatás érkezéséről pedig csak annyit, hogy talán előbb itt lesz, mint azt gondolnátok... ^^

Boldog Karácsonyt mindenkinek! <3


10 megjegyzés:

  1. Hali klassz lett a videó :)

    A beágyazás meg sokkal egyszerűbb, mint elkészíteni egy ilyet :)
    A YT-on a "Leírás" melletti "Megosztás" fülre kattintasz, ott találsz egy "Beágyazás" linket. Ha arra kattintasz, megkapod a videó beillesztésére használható HTML kódot. Azt kimásolod, a szerkesztőben is átlépsz a HTML kódra (bal fenn), és a bejegyzés HTML kódjába beilleszted a kódot. (Én előre be szoktam állítani a középre igazítást, így könnyebben megtalálom, hogy abba a sorba kell tennem a videót, ahol látom a "center" feliratot)

    Nagyon boldog ünnepet Neked is, Dorine!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. :)
      Igen, igen, a beágyazást tudom, csak az volt a probléma, hogy a kereső nem találta a videómat. :P

      Törlés
  2. Szia! Nagyon jó lett a videó és neked is boldog karácsonyt!! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Dorine! Nekem tetszik a videó, hatásosra sikeredett :) Én a beágyazást még egyszerűbben szoktam ^^ A szerkesztőben felül a szövegformázás és szövegelhelyezés között van egy videó ikon. Na, itt rákattintasz, és baloldalt aszondod, hogy "YouTube-ról"/vagy ha így be vagy jelentkezve, akkor "Saját YouTube-klipek", és ott rákeresel/kiválasztod, és készen vagyunk! ^^ Sok sikert a további íráshoz, szurkolok Sashnek.
    Bolkar!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy próbáltam, de az volt a baj hogy a kereső nem találta meg még a videót, szerintem azért, mert túl friss volt, hiszen előtte pár perccel tettem fel. Viszont örülök, hogy tetszik, és köszi, hogy szurkolsz Sashnek, remélem, sikerül meglepetést okoznunk nektek! :D

      Törlés
  4. Boldog karácsonyt! Jó a videó, egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi lesz, hogy lesz, mi történik Sash-sel. Fúúú, és, hogy előbb jön, mint gondolnánk...szuper :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonybizony, előbb, mint gondolátok. ^^ Elsején!

      Törlés